Tietoa meistä ja ajankohtaista

Olemme pieni, hevosalan palveluja tarjoava yritys Kymenlaaksossa. Kotoisa maalaisympäristössä sijaitseva tallimme on Kouvolan ja Iitin rajalla Lyöttilässä, nopeasti ajettavien kulkuyhteyksien varrella.

Olemme SRL:n jäsentalli, hevosavusteiset palvelut sekä Sosiaalipedagoginen hevostoiminta yhdistys ry  jäsentalli. Toimintamme on hevos-ja eläinavusteista tavoitteellista toimintaa, asiakkaan toiveiden mukaan.

Emme ole ratsastuskoulu, mutta meillä voi osallistua säännöllisesti ratsastuksenopettajan pitämiin valmennuksiin hevosella tai ponilla. Ratsastamisen ohella meillä voi harjoitella tärkeitä vuorovaikutustaitoja hevosten hoitamisen ohessa ja tutustua myös muihin eläimiin ja ruokkia niitä eläinavusteisilla toimntatunneilla.

Meidät on hyväksytty Green Care Finland Ry- jäsentalliksi. "Green Care on luontoon ja maaseutuympäristöön liittyvää toimintaa, jolla edistetään ihmisten hyvinvointia ja elämänlaatua". -(yhdistyksen sivuilta)

Toiminnasta vastaa sairaanhoitaja/lähihoitaja sekä talliyrittäjä. Olen suorittanut Hevosavusteinen sosiaalipedagogiikka-opinnot Ypäjän hevosopistolla sekä myös hevosalan lyhytkoulutuksia. Olen työskennellyt mm. erityistä tukea tarvitsevien lasten parissa mm. sairaalakoulussa. 

Koulutus:

*Sairaanhoitaja AMK valm. 2017, Lahden ammattikorkeakoulu

*Lähihoitaja valm.2008, Koulutuskeskus Salpaus 

*Hevosavusteinen sosiaalipedagogiikka syksy 2016, Ypäjän hevosopisto 

*Sosiaalipedagogiikka, Itä-Suomen yliopisto 

*Erityispedagogiikka, Jyväskylän yliopisto

TAVOITE

Yrityksemme tavoite on edistää lapsen ja nuoren sekä koko perheen hyvinvointia, tukea yhteisöllisyyttä ja vahvistaa itseluottamusta kannustavassa ja positiivisessa ilmapiirissämme.

TERVETULOA MEILLE! :)

AJANKOHTAISTA! KYSY ENSI KESÄN LEIREISTÄ! mm. äiti-lapsi ponileiri, eläin päiväleiri 6-10.v , heppa päiväleiri, sennuille elämys-päiväleiri..