Tietoa meistä ja ajankohtaista

Olemme pieni, hevosalan palveluja tarjoava yritys Päijät-Hämeessä Iitissä. Kotoisa maalaisympäristössä sijaitseva tallimme on Kouvolan ja Iitin rajalla Lyöttilässä, nopeasti ajettavien kulkuyhteyksien varrella.

Olemme SRL:n jäsentalli, hevosavusteiset palvelut sekä Sosiaalipedagoginen hevostoiminta yhdistys ry  jäsentalli. Toimintamme on hevosavusteista,  tavoitteellista toimintaa, asiakkaan toiveiden mukaan. Ratsastamisen ohella meillä voi harjoitella tärkeitä vuorovaikutustaitoja hevosten hoitamisen ohessa.

Emme ole ratsastuskoulu, mutta meillä voi osallistua ratsastuksen ohjaajan pitämiin tunteihin hevosella tai ponilla. 

Meidät on hyväksytty Green Care Finland Ry- jäsentalliksi. "Green Care on luontoon ja maaseutuympäristöön liittyvää toimintaa, jolla edistetään ihmisten hyvinvointia ja elämänlaatua". -(yhdistyksen sivuilta)

Hevostoiminnan lisäksi pihapiirissämme on suuri (28m2) kota, jota voi vuokrata mm. ajanviettopaikaksi, elämys-ja tyhypäiviin, kokouksiin ym.  Kysy lisää!
 

Toiminnasta vastaa talliyrittäjä, sairaanhoitaja/lähihoitaja.  Olen suorittanut Hevosavusteinen sosiaalipedagogiikka-opinnot Ypäjän hevosopistolla sekä myös hevosalan lyhytkoulutuksia. Olen työskennellyt mm. erityistä tukea tarvitsevien lasten parissa mm. sairaalakoulussa. 

Koulutus:

*Sairaanhoitaja AMK valm. 2017, Lahden ammattikorkeakoulu

*Lähihoitaja valm.2008, Koulutuskeskus Salpaus 

*Hevosavusteinen sosiaalipedagogiikka syksy 2016, Ypäjän hevosopisto 

*Sosiaalipedagogiikka, Itä-Suomen yliopisto 

*Erityispedagogiikka, Jyväskylän yliopisto

TAVOITE

Yrityksemme tavoite on edistää lapsen, nuoren tai  aikuisen hyvinvointia, tukea yhteisöllisyyttä ja vahvistaa itseluottamusta kannustavassa ja positiivisessa ilmapiirissämme.

TERVETULOA MEILLE! :)

AJANKOHTAISTA!
2 tallipaikkaa puolihoidolla avoinna! 
KYSY ENSI KESÄN LEIREISTÄ!