Poni ja hevoset

**Shetlanninponi tamma Canna's Divine. Divine omaa erittäin kiltin luonteen ja on todellinen lasten poni. Sk. n.102cm. Divine rakastaa pienten halailuja ja rapsutuksia, eikä ole milläskään vaikka hälinää tallissa välillä olisikin lasten toimesta enemmänkin. Divinellä voi ratsastaa ja ajaa, osaamistason mukaan. He C. 

**Suomenhevos ruuna Piirron Nopsa. Nopsa on suuri ja lempeä hevonen, jolla voi ratsastaa monentasoiset ratsastajat "vauvasta-vaariin". Sk.n160cm. He B (avot, sulut,laukanvaihdot). Nopsa on osaava hevonen, mutta parhaat päivät rankemmossa kouluratsastuksissa alkaa olla jo takana päin, ja Nopsa viettelee ansaittuja eläkepäiviä rennosti ottaen maastossa, ja kentällä. Välillä pieni herkistely ja jumppailu kentällä ei tee pahaa, ;)
Nopsalla on 
lisäksi hiihtoratsastettu, vikelletty, ajettu kärreillä, reellä, sekä vedetty stigaa ja pulkkaa. 

**Nopsa osallistui v.2014 omistajansa kanssa Suomen historiaa kuvaavaan Porrassalmen taistelunäytökseen, josta on tehty myös dvd. https://yle.fi/uutiset/porrassalmen_taistelu_eletaan_uudelleen_kesalla__taistelunaytoksessa_aidot_musketit_tykit_ja_ratsuvaki/7249806

**Dartmoorin poni Belle. sk.n.120cm. Kiltti ja herkkä, ihmiseen leimautuva kaunis tamma. Tullut Suomeen heinäkuussa -20 Englannista.  Tällä hetkellä on ratsutehtävien alkutaipaleella, ja kehittyy omaan tahtiinsa eteenpäin. 

 Yksärinä meillä Amerikkalainen lämminverihevonen Lewis. Kiltti ruunapoika, jonka liikkeissä ei ikä paina :)


  "Jos haluat itsellesi luotettavan ystävän, hanki hevonen." - Tuntematon ajattelija

Hevosystävämme

Salcombe Belle Rock "Belle". Dartmoorin poni

Divine shetlannin ponien rotunäyttely 7/2015, 1. palkinto

Piirron Nopsa suomenhevonen

Lewis Amerikkalainen lämminverinen hevonen. Lewikselle ikä on vain numeroita😎