Poni ja hevoset

**Shetlanninponi tamma Canna's Divine. Divine omaa erittäin kiltin luonteen ja on todellinen lasten poni. Sk. n.102cm. Divine rakastaa pienten halailuja ja rapsutuksia, eikä ole milläskään vaikka hälinää tallissa välillä olisikin lasten toimesta enemmänkin. Divinellä voi ratsastaa ja ajaa, osaamistason mukaan. He C. 

**Suomenhevos ruuna Piirron Nopsa. Nopsa on suuri ja lempeä hevonen, jolla voi ratsastaa monentasoiset ratsastajat "vauvasta-vaariin". Sk.n160cm. He B (avot, sulut,laukanvaihdot). Nopsalla on ratsastamisen ohessa hieman hypätty, hiihtoratsastettu, vikelletty, ajettu kärreillä, reellä, sekä vedetty stigaa ja pulkkaa. 

Nopsa osallistui v.2014 omistajansa kanssa Suomen historiaa kuvaavaan Porrassalmen taistelunäytökseen, josta on tehty myös dvd. https://yle.fi/uutiset/porrassalmen_taistelu_eletaan_uudelleen_kesalla__taistelunaytoksessa_aidot_musketit_tykit_ja_ratsuvaki/7249806

**Suomenhevos ruuna Ruudun Humu. Humu on hurmaava kiharaharjainen, kiltti ja nopeasti uusia asioita omaksuva kylmähermoinen hevonen. Sk. on n. 160cm. Taso tällä hetkellä n. he C-B. Hypätty myös joitain estekisoja ja ajettu kärreillä. Humun kanssa voi touhuta kaikenlaista mitä keksii, työmoraali on kohdallaan. 

  **Amerikkalainen lämminveri tamma Elli, (yksityishevonen), jolla on mm. käyty estevalmennuksessa ja maastoratsastuskilpailuissa sekä ravivalmennettu jonkun verran ennen ratsun uraa. Elli on kiltti ja utelias siro tamma. 


  "Jos haluat itsellesi luotettavan ystävän, hanki hevonen." - Tuntematon ajattelija


Kirjoita alaotsikko tähän

Ruudun Humu

Divine shetlannin ponien rotunäyttely 7/2015, 1. palkinto

Piirron Nopsa suomenhevonen

Humu